51 1234
發新話題

大佬,你地實實在在收左人地錢架,比d交帶好wo

[Close]
我地都只係要一個交代姐 打幾隻字 浪費你幾多時間 請問?忙??

更正:係拖左3次 第一次7月20 之後8月1 之後8月9  then ? 交代都冇過

引用:
原帖由 Ea_SoS 於 2008-8-11 11:18 發表

什麼白痴??說清楚一點!!有誰未遇過問題?請你們諒解一下他們,我相信他們已經很努力在解決,他們也很忙,他們也有自己的生活,但他們為了能給玩家(即是你們)有一個完善的平台,為了你們的玩樂,他們就犧牲自己生活的時間。這次,雖然延遲 ...
我從來未係VLAN玩過 只不過我認為 我交左錢黎比賽  至小應該得到應有服務 拖左咁耐到唔在話下 唔係我地諒解佢地  係佢地根本唔值得我地諒解  拖到E+連個最簡單的交代到無埋  仲話星期日之前交代 唉~

引用:
原帖由 sossos 於 2008-8-11 13:51 發表
我從來未係VLAN玩過 只不過我認為 我交左錢黎比賽  至小應該得到應有服務 拖左咁耐到唔在話下 唔係我地諒解佢地  係佢地根本唔值得我地諒解  拖到E+連個最簡單的交代到無埋  仲話星期日之前交代 唉~ ...
你今日先註冊......就交左錢黎比賽 ?_?

引用:
原帖由 Ea_SoS 於 2008-8-11 15:49 發表

你今日先註冊......就交左錢黎比賽 ?_?
比賽人數有5個人 一定要我自己去交錢^^?我只不過係唔妥vlan做法 先註冊個a/c講出我個唸法

引用:
原帖由 sossos 於 2008-8-11 16:09 發表
比賽人數有5個人 一定要我自己去交錢^^?我只不過係唔妥vlan做法 先註冊個a/c講出我個唸法
你冇vlan ac比咩賽

引用:
原帖由 hkopenc590 於 2008-8-11 17:32 發表

你冇vlan ac比咩賽
我想講 比賽一定要用自己a/c= =?問同學借唔得= =?同埋 我有無交錢.a/c果d應該唔使你地係度慰問掛^^

51 1234
發新話題