18 12
發新話題

原來比賽打完架拿- -

[Close]

原來比賽打完架拿- -

足猩猿成冠!
猩猿在kyo成冠我都係岩岩先知,所以尼推推
union輸既原因大至上我了解了,因為我冇份打XD點解我冇份打就輸呢?要原因?好簡單,union欠缺我這咀炮神手,又不懂放生- -唉
而猩猿有幾位腦將既上場,陣容上都好像win了一樣,我記得有膠子tom,發姣杉仲有d又流精既- -唔太記得
睇左果套片了,日本仔整得幾好阿,不過實在太光 我怕比d光照多幾野隻眼就88了/.\下次唔洗咁鬼多光既,仲要強(吊)這就是光- -拜託不要這樣 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

gag.....................

引用:
原帖由 夢幻【花茶 於 2008-8-14 06:45 發表
gag.....................
gag啥!濫網絡沙少,操你媽的

引用:
原帖由 gaRy-v- 於 2008-8-14 07:02 發表

gag啥!濫網絡沙少,操你媽的
操我媽咁好  come.....

引用:
原帖由 夢幻【花茶 於 2008-8-14 07:03 發表

操我媽咁好  come.....
不用!不要在玩腦滴,你整個給我騙了依樣!

引用:
原帖由 gaRy-v- 於 2008-8-14 06:35 發表
足猩猿成冠!
猩猿在kyo成冠我都係岩岩先知,所以尼推推
union輸既原因大至上我了解了,因為我冇份打XD點解我冇份打就輸呢?要原因?好簡單,union欠缺我這咀炮神手,又不懂放生- -唉
而猩猿有幾位腦將既上場,陣容上都好像w ...
yp   6qf9kf6

你唔係無玩啦咩

訓醒未
2haha

引用:
原帖由 aTheNa×° 於 2008-8-14 11:06 發表

你唔係無玩啦咩
pi 4yo7of3o gd1br1of2yb  8hu3ur1

引用:
原帖由 aTheNa×° 於 2008-8-14 11:06 發表

你唔係無玩啦咩
我係邊個你都唔知!我又唔識你,你又知我唔玩?gag

I can see u IP

彬sm
see我有幾多分身go

引用:
原帖由 MinG. 於 2008-8-14 19:25 發表

彬sm
see我有幾多分身go
你條new,睇你分身容乜易
計下角度就知邊d係你分身,ip都唔洗check

引用:
原帖由 aTheNa×° 於 2008-8-14 19:31 發表

你條new,睇你分身容乜易
計下角度就知邊d係你分身,ip都唔洗check
無奈

咁勁你推出我5個ac

引用:
原帖由 MinG. 於 2008-8-14 19:43 發表
咁勁你推出我5個ac
係人都推到la!

一:明.
二:名.
三:鳴.
四:命.
五:銘.

跟本係人都明,5個明=明

18 12
發新話題