28 12
發新話題

申請版主 (評審中)

[Close]

申請版主 (評審中)

申請(射擊遊戲(FPS))版主1.希望申請的版區名稱?射擊遊戲(FPS)

2.申請版主原因?沒有團打的時間,,我就一直玩射擊遊戲,,,如cysis,戰地風雲 1942 戰地風雲 2等等

3.有否管理版區經驗?沒有 我會俾心機去學 ^^

4.將會如何令所管理版區入流旺盛?向多點在玩war3的朋友宣傳,,有一定人數再舉行比賽(我會盡力)
                                                  仲有一點我好想做..就係我好想3位大大把Rainbow Six , cs ,使命召喚 Call of duty,
                                               是但二個放入射擊遊戲入面 因為cs call of duty 果些會多點人玩 如放入射擊遊戲入面
                                               會入射擊遊戲的人就會多,,就算都是入cs 但都給了other射擊遊戲一個宣傳的機會
                                              總知都係爭取把cs放入射擊遊戲入面,帶動人流

5.簡單之個人資料﹕16歲 男 中三(repeat= ='')

聯絡方法: [email protected]
6. 最常上網時段

星期一至4  4:30pm-11:45pm
星期五 六 日 9:00am- 11:45pm

我現在的ac 是MaN.Sk  但因沒1個月 我怕不合格
希望龍大給我一次機會,

Lancelot-S

汶    hi.支持下你

[email protected]
張個:同lol分開.

支持=]`
(★) 昂起頭. 看遍世界我也會有我的氣勢` *

恩 我果次玩crysis 俾網吧d fd 話gd
好鬼鍾意開game 果個maxium speed 果d
把聲好正
Lancelot-S

yaya.
做版主幫人解答問題.
(★) 昂起頭. 看遍世界我也會有我的氣勢` *

講真 我未開war3之前
我玩開好多game=.=
aoc 啦 e個mr7同我一齊去網吧玩ge
即時策略我都好鍾意(commer and conquer 3 紅色警介等)
因為我好鍾意玩一d 要蓋兵工廠
再一手搞起自己ge國家
不過aoc都給你做了,,
岩仔右好有心做commer and conquer 3
咁我冇理由同人搶
e+我申請e個
因為我baba都好鍾意玩戰地風雲 2 同1942
因為他說這game好真實
因為他我就一直有玩
暑假我去買了crysis 正版玩
發現好不錯 一直有任務牽引住你
+上我在war團的團友都好喜歡玩第一身射擊 如cs ,, 戰地
希望俾次機會我
Lancelot-S

回復 6# 的帖子

7    7 5 7 sin ?   

8      7            78            8     7
汶gogo

回復 7# 的帖子

小奶支持下我拉=.=
Lancelot-S

汶哥比心機
搞好呢個板啦=]

回復 9# 的帖子

回我問題la pk

7 5 7 sin ?  

唉,俾條傻仔汶叫我支持佢,re ok?     

ps:講笑  :lol  支持支持a_a
DesTinY│,命運是掌握在自己手中,看你懂不懂得努力爭取。

qq 發仔@@
你都搵d時間玩下@@
Lancelot-S

唉,發現傻仔           
DesTinY│,命運是掌握在自己手中,看你懂不懂得努力爭取。

來天網 我teach你玩qq
d任務你一定話正@@
Lancelot-S

28 12
發新話題