發新話題

日本仔的為人

[Close]
引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-9-5 22:46 發表

Ming既野多到可以叫彬踢佢出團xD
佢仲有可能係花戀楓大佬
.

引用:
原帖由 Me- 於 2008-9-5 23:52 發表

佢仲有可能係花戀楓大佬
彬手提唔通 通左ming = GG

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-9-5 22:56 發表

彬手提唔通 通左ming = GG
我教你, sms佢
.

日本仔比人知道哂佢d做事手法..

按圖即可進入信長之野望區

好屈機.
gg我啦/_\
我一早退左嫁see返之前po
你地當玩姐

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2008-9-5 22:46 發表

Ming既野多到可以叫彬踢佢出團xD
我好多野比人踢
對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦

如果證巨唔夠
我可以 po埋個msn個d野hehe

引用:
原帖由 MinG. 於 2008-9-6 00:19 發表

我好多野比人踢
對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日 ...
你唔好比我打得通電話比彬

我好淆
點算????

日本仔個為人
何止咁簡單
好快到我爆料架喇
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

:L
大佬你先爆
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D3<-我退團po mo人認真

引用:
原帖由 MinG. 於 2008-9-6 00:21 發表
我好淆
點算????
第一 我地同SLY既事我諗唔關你事 你唔關貼 改貼我一樣叫彬Delete貼
我地兩邊都平息哂 我唔想同你呢類智障仔多言

第2
我用黎證明你為人
唔係講sly

第3我家陣訓覺聽日等gg :L

其實我想講
D字太細隻 我真係睇唔到講咩
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 MinG. 於 2008-9-6 00:24 發表
第2
我用黎證明你為人
唔係講sly
同你有幾熟? 要係星願板開貼講我?
你咩新鮮羅白皮? 彬都未出聲幾時到你呢個外人出聲?
既然你話你退左星願 我看你無資格再留係此板。
如果你要講話我有咩資格既話 我同你講^^我地全部都出過黎玩 食過哂飯
我看看地位來說 花茶 都可以高過你 pS: 個人身份回覆

發新話題