發新話題

日本仔的為人

[Close]
ming你死硬 一陣到我post

引用:
原帖由 Me- 於 2008-9-5 23:42 發表
如果d對話係真
i mean果個真係日本

咁日本做左花戀楓個位喎-.-
可以去kxo 睇番日本仔對花戀楓果貼再用番入面既字句同番日本講

日本仔, 反擊吧!
揭發番ming ...
Ming既野多到可以叫彬踢佢出團xD

引用:
原帖由 Me- 於 2008-9-5 23:52 發表

佢仲有可能係花戀楓大佬
彬手提唔通 通左ming = GG

引用:
原帖由 MinG. 於 2008-9-6 00:19 發表

我好多野比人踢
對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日本仔不敬就夠哂啦對日 ...
你唔好比我打得通電話比彬

引用:
原帖由 MinG. 於 2008-9-6 00:21 發表
我好淆
點算????
第一 我地同SLY既事我諗唔關你事 你唔關貼 改貼我一樣叫彬Delete貼
我地兩邊都平息哂 我唔想同你呢類智障仔多言

引用:
原帖由 MinG. 於 2008-9-6 00:24 發表
第2
我用黎證明你為人
唔係講sly
同你有幾熟? 要係星願板開貼講我?
你咩新鮮羅白皮? 彬都未出聲幾時到你呢個外人出聲?
既然你話你退左星願 我看你無資格再留係此板。
如果你要講話我有咩資格既話 我同你講^^我地全部都出過黎玩 食過哂飯
我看看地位來說 花茶 都可以高過你 pS: 個人身份回覆

引用:
原帖由 Misuki 於 2008-9-6 00:30 發表

日本仔講既野
我BUY住一半先
你2個都唔係星願
咩事扯到來星願玩咁大
本小姐覺得彬好可憐
又多樣野玩
我唔野佢佢野我^_^係佢自己講話退左星願
彬 秋仔 花茶 Tommy 流星 文仔 等等全部都係我Best FD!*
雖然Tommy就小D 不過出過黎既點都係FD^V^ 一個都不能小
不過從佢係某團做客人之後完全比人洗腦!_!788

講真係MING 我真係覺得你好可憐
係你背後奇實好多人同你班FD 你認為N次係M群
拎人地MSN講笑對話放在手上當把柄個個當你好朋友?
真係可憐 / 4 \

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2008-9-6 00:45 發表
一開始識日本仔真係幾nice...幾夠義氣....
而家變左...真係變左.......
我同你既恩怨都過去了很耐-.- 
只不過不知道你還當不當我FD XD=[
老實說M群有幾個都不滿佢 係咁拎MSN對話玩

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-9-6 00:51 發表

太直接了

可以有二個方法話佢

1.反白d字

2.改改d字佢
kai是我特別的一面 出街愛搞GaG
因為唔想悶* v * 這個壞習慣在改呢..'

發新話題