發新話題

NighT(已解團)

[Close]
引用:
原帖由 炎.魔羅 於 2008-10-5 22:43 發表
我岩岩見到個世界奇境
有個night ga人踢場@@
咩名?  佢踢哥個系咩場?

引用:
原帖由 wikwikwik 於 2008-10-6 16:58 發表
唔見聰BB同小豬既.....?_?
聰BB系假扮既    我個團冇呢個人

邊個系小豬?

引用:
原帖由 炎.魔羅 於 2008-10-7 00:05 發表

場主名叫 克"龍"(是興龍果個龍,唔係呢個龍)
睇落係新手
起因係因為場主唔夠做,kick左(好似係)
之後再入黎,踢場ko
我都唔係好記得,好似叫留香(唔肯定,記憶有點兒模糊) ...
我系問踢場個人叫咩名   不過真系都吾出奇._.   因為我都會甘做

引用:
原帖由 wikwikwik 於 2008-10-8 17:27 發表
我都唔知呀-_-"第一次見佢好似係上個月既事~
d人問佢係咪真係night既人就被踢- -"
吾洗理佢啦甘就- -   名單作準

引用:
原帖由 小林尊 於 2008-10-24 02:23 發表
團名: 小林

小林收...
龍懷騫收?          

請各NighT會員留意,最近流星人流缺少 本團同時已剔除長期無上線及使用本團團稱既團員...名單上餘下既都係常用團稱及上線次數較多..希望名單上既keep住上線同用團稱...名單上剔除既都希望你地多上線同用團名..本團歡迎歸隊 如果唔係本團成立已久都失去意義

引用:
原帖由 ken20067 於 2009-2-8 11:16 發表
估唔到我地既行開攪到而家都係咁冷清...連個後備論壇都冇人出post了~~
抱歉
我點望呢段野都系覺得有風涼話既意思~
不過你都吾洗太抱歉意,大家都認為冷清系因為s劍同維他走

引用:
原帖由 Reila 於 2009-2-8 13:30 發表
講起論壇......戈時第一個論壇間中有新post出, 真係會keep到人定時上去,
哥陣系日日都有上去    一見到有post答到嗲就會up

發新話題