22 12
發新話題

=.=...d垃圾好冇品....圍人唔成功就話人全圖

[Close]

=.=...d垃圾好冇品....圍人唔成功就話人全圖

= =....附件大細超過限制.....post唔到rp
想睇既add我msn  sd比你

個張郃『小弟弟』.....6lv就開始圍人......講明先.....『如果我有全圖』....佢6lv黎圍我  我就唔會死
玩到一半......中路拆左2座塔.....我地到左中路
張郃打打下兵唔見左人.....上路亦係......我就覺得張郃會圍人.....之後提示隊友....b  3隻cp位果邊既地方.....叫埋祝融放鳥過去睇.....我地行過河.....馬超行去睇
見到有人....咪圍囉.....之後殺左幾件....張郃就話人全圖

中路拆完啦.....暴風係夜明珠間店度....張郃係下面打打下兵....見到佢向蟹位果邊行.....
之後我就話拆右路.....夜明珠間店前面位等......個個行緊去...未行到
張郃到左...打緊暴風....之後我到左....圍死佢....佢就話我全圖-.-

我自問係vlan高手--神手.....有人咁認為....但係    武神S.M    <---我asia既族友認為我係新手.垃圾......
我自問打路人....5打4....4打5....點都好....我都唔會全圖玩

我自問最多係串人.....或者係見人玩洗錢....我就用bug=.=......

唔該.....vlan  d人有品d好冇.......垃圾就算啦......死左重話人全圖

一係....vlan改左唔係區域玩既.....咁既設定絕對好
因為不能改名.......好似kyo咁......中離者被post上網....就ban  a/c.........希望vlan會大改革

而且佢地好似唔知呢世界上有眼仔既存在

引用:
原帖由 dottydavidip 於 2007-1-15 12:36 發表
而且佢地好似唔知呢世界上有眼仔既存在
果場係冇買眼仔......我直覺上知道佢地圍人
因為張郃既關係.....佢6lv到完場都係得個『圍』字....所以我知佢地唔見晒....會圍人

好明白你心情

同時也都希望大家要知道,vlan係一個遊戲平台,不是某一個遊戲伺服(真係好希望大家明白)

如果,封ac就會嚴重影響,vlan 發展,

如果使用,不同原則,處理玩家,日後vlan 提出任何活動都會好困難

困難之處

就算按照魔獸原則,封左個走場ID 封埋IP ,如果巨係網吧玩呢,巨可以再申請,封又有咩用呢

就算家庭用戶,封左,巨都可以,話,就算你封左我個IP,你個遊戲平台吾俾人玩其他遊戲咩,又點算??

希望你知道我地難處,處理辦法一定會想,但不會完全抄集其他伺服或者平台做法

如果巨地真係做得好,點解D 人又來VLAN 呢,例如你說講,KYO鎖AC 處理得好好,點解又好多人過當呢

一個遊戲平台,成長都必定有一個過程,希望你一起努力.

(轉貼只小飛豬金句 )
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-1-15 14:01 發表
好明白你心情

同時也都希望大家要知道,vlan係一個遊戲平台,不是某一個遊戲伺服(真係好希望大家明白)

如果,封ac就會嚴重影響,vlan 發展,

如果使用,不同原則,處理玩家,日後vlan 提出任何活動都會好困難

困難之處

...
註冊果度改一改就應該ok.........難d拎ac.....

引用:
原帖由 一細貓一 於 2007-1-15 14:41 發表

註冊果度改一改就應該ok.........難d拎ac.....
vlan 不單是war3的遊戲..

不能為一隻遊戲 放棄其他遊戲的玩家~

所以這樣做是不可行的..

只有玩家有品點才可以..

更可以識朋友..一起玩..那走場機會大大減少
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-1-15 15:05 發表

vlan 不單是war3的遊戲..

不能為一隻遊戲 放棄其他遊戲的玩家~

所以這樣做是不可行的..

只有玩家有品點才可以..

更可以識朋友..一起玩..那走場機會大大減少 ...
所以應該鼓勵d人入團玩

貓貓@o@ 我e家都係一見到d 勁d 既人就同佢拎msn 一齊玩e家計落都有8個到 遲d自己人開場同自己人打 包冇走場XDXD

引用:
原帖由 維記 於 2007-1-15 19:41 發表
貓貓@o@ 我e家都係一見到d 勁d 既人就同佢拎msn 一齊玩e家計落都有8個到 遲d自己人開場同自己人打 包冇走場XDXD
咁 add 我 [email protected]

無得拗....佢一認定左你係開圖...你話唔係 佢都唔信....佢心入面以經有答案..講乜都無用
依d人 咪由佢 一路係到嘈 唔鬼理佢...鍾意就由佢跳....

見到隊友 話對面條友開圖....你咪用對開圖既打法囉...
少d單獨行動...插下眼隻 龜d...買d 補命野(風行,巫杖 加速書,飛鞋)...
你咪當練習下囉....
我既心態就係...小朋友同大人打架一樣....輸就梗嫁啦...嬴 你就無晒面....

引用:
原帖由 維記 於 2007-1-15 19:41 發表
我都有興趣加入喎....歡迎嗎?

引用:
原帖由 早未迷 於 2007-1-15 23:55 發表

我都有興趣加入喎....歡迎嗎?
歡迎呀@o@ 愈多人愈好玩><

引用:
原帖由 sttssarthur 於 2007-1-15 19:42 發表

咁 add 我 [email protected]
add左你啦^^

引用:
原帖由 維記 於 2007-1-16 21:00 發表

歡迎呀@o@ 愈多人愈好玩><
3.7? 4.2?

呢d人常日都有啦...我咋日(信長)就有一次比人話我係mh..我去中間買野....見到有條友仔得番一半血係度CP緊怪..我就硬係過去用大绝啦.....跟住佢就狂(吊)我..話我咩死人全圖佬...正一廢物..扑街仔之類....

22 12
發新話題