發新話題

[挑戰] 淺談1代裝熟達人威哥19shing

[Close]

淺談1代裝熟達人威哥19shing

<Virgin-19sHinG>
↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑
此人極為威.裝熟了得
嘴炮能手、逢嗆必輸。
喜愛嘴炮、但不太威。
只會神屈、但吾屈得。
裝威裝神、你最了得。
惹人犯罪、令你笠水^.^
曾經在跟UNION[3]8強比賽後
再戰1場.本人不小心錯頻打HA後
他就開始起炮了, 神屈小弟嘴炮他
神屈我不爽輸了所以才嗆.
我們隊友幾乎都無言.
直到今天、
小弟在競技區忍不住 又跟他嗆過
他下出一句:要嘈我一定奉賠。
令全香港人震驚.
結果事後跟我發生嘴炮衝突
事後不夠嗆偷偷逃跑.
而且還很會裝.
裝沒有在比賽那日子跟我們union裝熟
而下有證據證明他在那日真的有裝熟

小孩子別那麼愛裝熟
老爹我現在都不愛裝熟了
別以為打個比賽 拿個獎就很威
拿獎的確威.但威的 是[你]隊友 而不是[你]
小在我面前那一埋道理跟我說
說後又怎樣?又不是被我幾句推翻你的道理和理論?
要我把RP貼出來讓您丟臉 看我完場道雪 吃冰 比你直將高多小?
完場道雪吃冰比百地威?
真的. 打好點再嘴炮. 希望你新版比我威就好^__^
要看那場rp的話.msn加我就好了 免得他丟臉 謝勒
[email protected]

HAHA 爆料王   .'...GGC上名鏡...威左D...
想再見多次你神丁佐佐- -

HA 神丁佐佐好難玩 我都控到手殘 好難用-.-
幫你出名阿日本仔>.<

引用:
原帖由 R0BINxD 於 2008-10-29 00:19 發表
HA 神丁佐佐好難玩 我都控到手殘 好難用-.-
幫你出名阿日本仔>.
HeHe...Me就訓Lu!*掰掰唷-_*

食蕉啦樓主

引用:
原帖由 siu翔 於 2008-10-29 00:24 發表
食蕉啦樓主
你番黎啦 -.-?
之前唔係話入左院咩= =

馬場吾好做傻仔haha-.-

含J la 樓主   垃圾

引用:
原帖由 R0BINxD 於 2008-10-29 00:29 發表
馬場吾好做傻仔haha-.-
[flash]http://www.youtube.com/v/z21f6DFAMjI&hl=zh_TW&fs=1[/flash]

妖 rocky又跟馬場做傻仔 係咪kai架

含j啦 樓主

原來同union1個fd傾計叫裝熟 咁你屈到咁你嬴囉
根本打橫黎講,同佢講野唔比?有冇病呀你
同佢講野關你咩事又唔係同你講 裝咩熟
佢未入union之前我已經識佢囉

樓主食蕉+1

生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

日本仔條片嚇到

哭 有哂證據 人家都話你裝熟
suki chun rocky 馬場 kai夠 qq