17 12
發新話題

快黎留MSN約戰!![RA3區]

[Close]

快黎留MSN約戰!![RA3區]

大家好,
有玩vlan RA3的朋友可以在此留MSN
方便大家約戰

or

大家可以add本人MSN: [email protected]
(請註明RA3玩家!)

2008/11/2 - 1.0版 Red Alert 3 (往後會更新)

歡迎大家多多留MSN!

解 決 主 選 單 黑 屏 問 題

*************************************************************************************
大家入game有黑屏問題
請到此貼!!

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=92438&extra=page%3D1

ADD左你 我叫SKY 光 得閒一齊玩RA3

[email protected]

希望vlan快d搞掂連時逾時既情況
我都想係vlan同其他人打

[禁止宣傳>_<!!]

回復 4# 的帖子

我冇連時逾時wo..你用邊間net公司?

引用:
原帖由 ken3321 於 2008-11-2 17:00 發表
每人電腦也不同= =所以不一定是網絡問題

GAME入面我叫超電磁砲

引用:
原帖由 ken3321 於 2008-11-2 17:00 發表
逾係好RANDOM的....明明之前連到的人...突然可以連唔到...勁古怪....

引用:
原帖由 grxgr 於 2008-11-2 17:19 發表
GAME入面我叫超電磁砲
同你打過 ,我叫Edan

仲有冇人留呀= =

我叫 idesire.yb

msn: [email protected]

仲有提番, lag機果d吾好玩- -
因為你會攪到個個都lag哂

引用:
原帖由 ken3321 於 2008-11-5 18:42 發表
仲有提番, lag機果d吾好玩- -
因為你會攪到個個都lag哂
叫LAG機個D SET個畫質最低PLS...

我in game叫laujeffrey

msn:[email protected]

不如開個M群啦........

17 12
發新話題