19 12
發新話題

唔知係唔係cpu,底板 唔夠勁呢 -0-? 幫幫手睇

[Close]

唔知係唔係cpu,底板 唔夠勁呢 -0-? 幫幫手睇

cpu :  intel  P4  3.4gb
ram: a-data 800 gaming  2gb ram
display: nvidia geforce 9800 gt

底板:foxconn p4m9007mb

我覺得係個底板支援唔到- - 用唔盡d ram同display-0- 唔知係唔係呢 -口-

但玩果時有少少lag~都算可以玩到 -0-但e張卡人地玩正常應該ok順-0- 幫手睇下@﹏@

你CPU問題 ....

P4阿哥哥~_~ 9x年代未 00年代頭產物

你有粒3.4ghz版咪好彩羅 ....

如果係 2.xghz版 我估你連張9800GT都推唔郁
Believe ( 相信 ) 隱藏了一個 Lie ( 謊言 )

底版呢-0- 我底版見到推唔盡d ram 既 速度喔 -0-

你覺唔覺得 浪費左張display 咭 呢   = =
我屋企有位呀

我唔知邊個教你買or送張咁既display卡比你,但你條u咁樣行張display,張卡遲早死
你條u行7300or8600仲好過行9800,張卡又成千銀,要換條岩佢用既u又要千幾,我係你不如用幾百蚊直接買張8600好過
不過如果你係要行依張卡,就一定要換u換底板,到時你部腦乜game都玩到,要換咁多野,不如重新切過部好過la...
張ram就冇乜問題...2g ram基本上夠,ram要咁高冇用

我新年就準備換埋底版同cpu架啦€~

CPU 雙心2 gb + geforce 9600gt 玩唔玩到?

引用:
原帖由 yyh123456 於 2008-12-25 14:25 發表
CPU 雙心2 gb + geforce 9600gt 玩唔玩到?
maybe ok~~但應該同我一樣~夜晚果時會lag d - - 多燈-0-

引用:
原帖由 lok1992 於 2008-12-26 14:19 發表

maybe ok~~但應該同我一樣~夜晚果時會lag d - - 多燈-0-
點解我玩果時,個鏡頭不停咁搖,睇到嘔,
仲要,我一開車,嫁車會標煙,仲會自動向前行,無法後退.
最重要係玩下玩下城個畫面剩番得d人 , 車同天空+埋少少物件....

搖既問題請用最新既crack解決

畫面冇哂野就係唔夠ram~至少2gb

引用:
原帖由 lok1992 於 2008-12-29 23:26 發表
搖既問題請用最新既crack解決

畫面冇哂野就係唔夠ram~至少2gb
咁嫁車ge 問題呢?.....

都係crack......dl遊俠最新既crack就ok

引用:
原帖由 TraperPO 於 2008-12-14 22:33 發表
你CPU問題 ....

P4阿哥哥~_~ 9x年代未 00年代頭產物

你有粒3.4ghz版咪好彩羅 ....

如果係 2.xghz版 我估你連張9800GT都推唔郁
識唔識野架你?

佢粒係p4未代產物黎 06年架

咩叫做9x年代未 00年代頭產物? 唔識唔好亂講ok? 呢d野上維基都有啦

想問下佢粒u有幾舊呢? p4舊住果代就係c2d 佢粒野二手賣出去分分鐘仲值錢過e1系

如果係 2.xghz版 我估你連張9800GT都推唔郁? 點推唔郁法?

插左落去會開唔到機?  無話咩推唔推得郁 只係發唔發揮到張卡既效能

好心你學多d野先好教人啦

引用:
原帖由 jacky2559 於 2009-1-27 03:56 發表

識唔識野架你?

佢粒係p4未代產物黎 06年架

咩叫做9x年代未 00年代頭產物? 唔識唔好亂講ok? 呢d野上維基都有啦

想問下佢粒u有幾舊呢? p4舊住果代就係c2d 佢粒野二手賣出去分分鐘仲值錢過e1系

如果係 2.xghz ...
你好專業e行喎@@

19 12
發新話題