16 12
發新話題

希望幫到彈Game既人!!!

[Close]

希望幫到彈Game既人!!!

呢幾日見到個個都話彈Game,但係我冇事,,希望幫到你地!! 一定要一步一步做哂!!

*做之前請back up l4d 入面既sound folder,如果做完冇聲既話就copy 返back up 戈個sound落去 x:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead 下

1.係貼入面既內容做左16號既更新先 (做左既可以跳去part 2)
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=96586&extra=page%3D1

下載入面既IPVE vLan L4D 更新傻瓜版下載: (下載後, 一按自動更新無須選擇路徑)(可以用其他方法,不過呢個最快!同埋我冇試過用其他方法 )

下載完應該有一個叫做 l4d_1008 既 .exe 檔,冇既請再下過
安裝前先關閉Steam 同vLan!!雙click 後會有個 "setup" 既野彈左出黎如無意外按"修正" 會auto run
(如果按修正時彈個"Left 4 Dead 安裝路徑不正確" , 即係你既l4d 唔係裝係steam/common 入面,要係目標資料夾到搵返你裝l4d既目錄然後按修正)再唔得既留cm 再幫你
裝完之後close 左佢做part 2

2.跟住下面個貼做23號既更新:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=97236&extra=page%3D1
一定要down 哂入面既3個files

做完之後做part 3 : 破解steam

3. Down 我下面既附件Cracked.rar,下載完將佢解壓,會有一個Cracked 既folder ,入面會有2個folder, Smd & UnDeadPatch333, 將folder Smd 入面既所以檔案copy去 steam 既目錄到, 之後再將folder UnDeadPatch333 入面既UnDeadPatch333放埋係steam 既目錄到.雙click StartSmd之後會auto close 左個steam(冇既自己close)之後再雙click UnDeadPatch333Enter > Y > Enter > Y > Enter > Enter,之後會close 左...唔好del 個"steam.cfg" 跟住試下入場戈陣彈唔彈game.

得同唔得都留返個cm...整做好耐架啦!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

第一個.. 試下先

彈場唔係個人問題咖= =" 如果人地開場,,但人地冇更新..你更新左,,係會彈的!! 同樣~你開場(更新者),人地入黎都會彈(沒有更新者)""!!!~~~明唔明= =?,,同埋人地玩新圖你冇圖都有機會會彈!!

一樣都係唔得 ..........

engine.dll 放係邊

引用:
原帖由 逆仔乂 於 2009-1-26 00:32 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=989420&ptid=97361][/url]
彈場唔係個人問題咖= =" 如果人地開場,,但人地冇更新..你更新左,,係會彈的!! 同樣~你開場(更新者),人地入黎都會彈(沒有更新者)""!!!~~~明唔明= =?,,同埋人地玩新圖你冇圖都有機會會彈!! ...
我知呀....所以呢個貼咪係幫人更新架lor....同埋主要都係因為好多人唔識裝更新所以先會彈Game
你咁叻點解唔幫手教下人?!? 你都可以開個教學教下人架 init ?

*我淨係想幫到多D人玩到呢隻game

唔係好得唔知點搞@v@我整係入到noname個ser

煩到唔想玩/_\:

引用:
原帖由 薯嘜 於 2009-1-26 00:41 發表
你個engine.dll 係邊到down返黎架?

引用:
原帖由 逆仔乂 於 2009-1-26 00:32 發表
彈場唔係個人問題咖= =" 如果人地開場,,但人地冇更新..你更新左,,係會彈的!! 同樣~你開場(更新者),人地入黎都會彈(沒有更新者)""!!!~~~明唔明= =?,,同埋人地玩新圖你冇圖都有機會會彈!! ...
同你一樣 有d入到 有d入唔到= =

引用:
原帖由 薯嘜 於 2009-1-26 00:41 發表
應該唔關engine 事....你更新完應該已經得架啦,, 同埋點解會有個engine 既?!?

比我睇下先

都係唔得喔~
睇唻唔係個個得

得左...玩到喇!!唔該晒

唔得,一入都係彈

16 12
發新話題