發新話題

[Left 4 Dead] 【已有18團】VLAN中的團 , 請各玩家CAP圖提供資料 (9/4更新)

[Close]

【已有18團】VLAN中的團 , 請各玩家CAP圖提供資料 (9/4更新)

大家發表下,見過d乜團,
若有更多,請提供係vlan邊區會集中有該團的足跡
(提供出現區域,隊名及含有團員的 )
團員也可以發表啊
可以係呢個post總結一下
(其他teamwork與行為等方面,就不作討論了 )

u.b.l , - vlan01
ROSE , 出現地點:不定, 由團長親自提供
u.s , - vlan01
懦夫救星 , - vlan01
HKG , - vlan10,13
Dangerous' , - vlan01
BlacK×! , - vlan01,03,11
A4K, 未有人提供 (本人曾在vlan01見過) A4K 係China四平開既團 有2個係番版其他全部正版黎
動物園, - vlan01
SourceMod插件漢化隊伍, - vlan01,10,13
RISKERS, - vlan01
黑洞作業, - vlan01
LPBIG(懶趴大), - vlan01,02,03,05(台灣),13
*`帥=D..",- vlan01,02,03,13
|nONs-9|, - vlan??
古手羽入 !,- vlan11,13
水果隊, - vlan01,13
DESTINY, 出現地區不定
VicToR‵團, - vlan??
(排名不分先後)

u.s
rose
u.b.l
其他少見唔記得

btw 有團唔=特別勁...唔好刻意入團

Dangerous'  成日見-__-

已更新活躍區域,
希望大家繼續提供資料=]

引用:
原帖由 新〤飛影 於 2009-2-15 15:47 發表
Dangerous'  成日見-__-
我反而好似 Dangerous' 未見過  其他都見到- -""""

引用:
原帖由 納爾遜。 於 2009-2-15 17:04 發表

我反而好似 Dangerous' 未見過  其他都見到- -""""
由3樓提供, 本人活躍於VLAN01, 曾見到dangerous'場

見過既團..個人認為Dangerous係最強既一個

p.s我冇團

引用:
原帖由 Jc_ 於 2009-2-16 02:04 發表

p.s我冇團
要睇你既隊友係咩人...
打得一兩場...唔知既

引用:
原帖由 Jc_ 於 2009-2-16 02:04 發表

p.s我冇團
唔係呀ma地勁!? 一唔夠打一係kick走人,一係就關ser架喎

rose!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-16 17:10 發表

唔係呀ma地勁!? 一唔夠打一係kick走人,一係就關ser架喎
請問有冇例子?

邊個團家陣有4個人 ADD我玩下好嗎
4打4 朋友團

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-16 17:10 發表

+1......我係懦夫救星的人..

上次玩4v4...佢地1唔夠打..全部走灑..

引用:
原帖由 pacolee2008 於 2009-2-16 19:42 發表

+1......我係懦夫救星的人..

上次玩4v4...佢地1唔夠打..全部走灑..
pacolee2008
新手上路

帖子1 積分0 級數9 Lv

多謝提供資料

pacolee2008
新手上路

帖子1 積分0 級數9 Lv

多謝提供資料

想串人都睇清楚D 先NA,樓主

發新話題