發新話題

[Left 4 Dead] 【已有18團】VLAN中的團 , 請各玩家CAP圖提供資料 (9/4更新)

[Close]
引用:
原帖由 火機 於 2009-2-18 01:39 發表

你係邊個? 我係Dangerous 火機

你乜水 有冇團 唔好屈人.
我kick人只有以下原因 :
我有隊友或朋友想入場而爆場 我就會kick 最生面口/最屎/最高ping/最白痴/最嘈/扮勁

我覺得有d熟面口/勁少少既 我都會開咪講句 :  ...
+1
開ser 系好多問題
跟本吾關部機事 有時自己hand都o左咀

dangerous~日日見
因為我地日日玩=.=

我只入01~ser1常見既有dangerous,~救星,~HKG~,U.S~UBL

同DANGEROUS同救星玩最多~佢地都無咩野~
反而同好多無團人玩就係咁話人地廢呀~屎呀~**侮辱成份**多
不過玩咁耐都係覺得DANGERUOS強D~救星多人~但好多新入團既就麻麻地~
UBL有一兩個人好火爆就真既~~第1次同積奇玩都呆左一呆~_~"
HKG就只識豬仔-.-"其他無記=-=
如果想知邊D隊人勁D其實可以玩兩場友誼賽~一次做人先,一次做喪先
兩場加埋分數睇下邊隊多分咪知邊隊強D囉0.0

引用:
原帖由 wontbboy 於 2009-2-18 20:55 發表
同DANGEROUS同救星玩最多~佢地都無咩野~
反而同好多無團人玩就係咁話人地廢呀~屎呀~**侮辱成份**多
不過玩咁耐都係覺得DANGERUOS強D~救星多人~但好多新入團既就麻麻地~
UBL有一兩個人好火爆就真既~~第1次同積奇玩都 ...
不如回歸主題ar
提供出現區域,隊名即可. ..
關於實力,作戰方面. ..請另行新帖
謝謝合作

ROSE團

出現地點:不定
實力:E
作戰能力:E
合作性:E
粗口:SSS
三級:SSS
無聊爛GAG:SSS

呢個係我作為ROSE團團長可以提供比你地既資料

引用:
原帖由 孽紋乂菲 於 2009-2-18 23:24 發表
ROSE團

出現地點:不定
實力:E
作戰能力:E
合作性:E
粗口:SSS
三級:SSS
無聊爛GAG:SSS

呢個係我作為ROSE團團長可以提供比你地既資料
多謝ROSE團團長提供資料

不活躍的團:A4K,動物園....

引用:
原帖由 decoya 於 2009-2-19 17:19 發表
不活躍的團:A4K,動物園....
請問有更多資料提供嗎?

回復 33# 的帖子

UBL 積奇 真系好火
岩岩入場 差一個人...問 行得?
答: 你on  9?
問:咩話?
答:我話你on  9 牙

哇/_\ 你連動物園都知呀 你都幾sev1 下wo/_\
我個動物園 比我用泥養我d陰公無人要既寵物/_\同埋 去唔同既地方觀光(實質入去人地sev 到比人sm/_\ 好陰公ga 真係) 唔多似團/_\ 係d朋友比面入姐......但我想問一句 你係邊個=,=
無咩資料比到你wo/_\ 如果係要既...

出現地點:必定係sev1 /_\
實力:Ux100萬次 (因為無人識1個打witch 我地要4個一齊打先打得死呀陰公/_\)
作戰能力:Ux10萬次 (唔好話打witch 都要4個人/_\我地連打隻c 都要4個人一齊打呀陰公/_\
                                     其實我唔明實力同作戰能力既分別「唔係串人/_\」)
合作性:SSS  (我地最like 做既就係 打死最遲入安全屋既人 同埋唔理比人捉左既人 因為動物
                         都係大難臨頭 各自走!?「飛」因此我地絕對地係合作=])
粗口:不能評分 (因為我地d陰公動物 唔識講粗口/_\.....「其實係呃人?」)
三級:不能評分 (無言.............)
無聊爛GAG:SSS (我相信無一個朋友同我玩完 唔係開心咁走=] 當然啦 某個ubl 既成員
                                就唔知啦)

引用:
原帖由 小鳥﹏。 於 2009-2-27 01:24 發表
我個動物園 比我用泥養我d陰公無人要既寵物/_\同埋 去唔同既地方觀光(實質入去人地sev 到比人sm/_\ 好陰公ga 真係) 唔多似團/_\ 係d朋友比面入姐......但我想問一句 你係 ...
多謝提供資料

SourceMod插件漢化隊伍
01,10,13

引用:
原帖由 戰火魔神 於 2009-2-27 23:18 發表
SourceMod插件漢化隊伍
01,10,13
謝謝資料提供

引用:
原帖由 小鳥﹏。 於 2009-2-27 01:24 發表
我個動物園 比我用泥養我d陰公無人要既寵物/_\同埋 去唔同既地方觀光(實質入去人地sev 到比人sm/_\ 好陰公ga 真係) 唔多似團/_\ 係d朋友比面入姐......但我想問一句 你係 ...
你地動物園?

你叫咩名?

我地先係動物園團wo

我id: 動物園熊仔

你?
.

BlacK×! 多數係vlan03 or 11, 01見過個個可能係我

發新話題